Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci

22.03.2019

Prirodni I visoko kvalitetni materijali, udobnost, vrhunska izrada, ograničene serije, smele, trendi I šik kolekcije  - sve su to sinonimi koji stoje iza TIFFANY brenda.

U sve gore navedeno, od četvrtka 21.marta 2019. godine, priliku da se uvere imaće i kupci iz Banja Luke i okoline, ukoliko posete našu radnju koja se nalazi na prvom spratu najvećeg regionalnog tržnog centra Delta Planet.

Na preko 110 kvadrata kupci ce moći da pronadju sve – od džinsa, opušenih i svakodnevnih modela, preko elegantnih kombinacija i svakako nezaobilazne detalje u vidu aksesoara.

Ljubazno osoblje će je tu da  pomogne pri odabiru idealnih kombinacija koje ćete nositi ovog proleća I leta.

Uživajte u šopingu.


Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci Jedini i pravi TIFFANY u Banja Luci

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x