Tiffany Production

Tiffany

Since 1982.

Moda je važan deo naših život. Ona pokazuje ono što jesmo i u isto vreme nam dozvoljava da glumimo razne uloge.

Tražeći inspiraciju upravo u vama, već gotovo četiri decenije se trudimo da budemo jedinstveni i neponovljivi, elegantni, upečatljivi a u isto vreme romantični i nežni.

Za nas ovo više nije samo priča krpica, kaputa, suknji ili ešarpi, već velike pažnje posvećene svakom detalju i niti koja je utkana u svaki komad garderobe. Danas je tu reč o ljubavi prema modi koja nas pokreće.

TIFFANY modeli su slika vašeg stava i ličnosti.

Izrađeni u ograničenim serijama, od pažljivo odabranih i kvalitetnih materijala kao što su pamuk, viskoza, lan, tencel pomoći će vam da u masi istih budete drugačiji i jedinstveni. Krojevi i boje modela prate aktuelne svetske trendove ali i senzibilitet, ritam i potrebe savremene poslovne žene i muškarca.

Naše kolekcije idu u korak sa svetskim trendovima i svojim kvalitetom nas svrstavaju na sam vrh modne scene u regionu.

Danas se proizvodi TIFFANY brenda distibuiraju na čak više različitih tržišta u preko 100 maloprodajnih objekata.

Misija

Naša misija je da kroz svoju originalnost i kvalitet svojim kupcima ponudimo ono najbolje i omogućimo im da definišu svoj jedinstven stil po kome će biti prepoznatljivi.

Vizija

Naša vizija je da TIFFANY postane sinonim kvaliteta.

Tiffany Production

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x