Tiffany Production

Tiffany

Since 1982.

Moda je važan deo našeg života. Pokazuje što smo i istovremeno nam omogućava da igramo različite uloge.

Tražeći inspiraciju u vama, već gotovo četiri decenije pokušavamo biti jedinstveni i neponovljivi, elegantni, impresivni i istovremeno romantični i nežni.

Za nas ovo više nije samo priča o krpama, kaputima, suknjama ili šalovima, već velika pažnja posvećena svakom detalju i niti koji su utkani u svaki komad odeće. Danas nas pokreće ljubav prema modi.

TIFFANY modeli slika su vašeg stava i ličnosti.

Napravljene u ograničenim serijama, od pažljivo odabranih i kvalitetnih materijala kao što su pamuk, viskoza, lan, tencel pomoći će vam da budete drugačiji i jedinstveni u svojoj masi. Krojevi i boje modela prate trenutne svetske trendove, ali i senzibilitet, ritam i potrebe moderne poslovne žene i muškarca.

Naše kolekcije idu u korak sa svetskim trendovima i svojim kvalitetom svrstavaju nas u sam vrh modne scene u regiji.

Danas se proizvodi marke TIFFANY distribuiraju na još više različitih tržišta u preko 100 maloprodajnih objekata.

Misija

Naša misija je ponuditi našim kupcima najbolje kroz našu originalnost i kvalitetu i omogućiti im da definiraju svoj jedinstveni stil po kojem će biti prepoznatljivi.

Vizija

Naša vizija je da TIFFANY postane sinonim za kvalitet.

Tiffany Production

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x