Kompaniji TIFFANY Production dodeljena nagrada za poslovni uspeh u 2022. godini

12.12.2022

U petak, 9. decembra Privredna komora Srbije (PKS) nagradila je godišnjim priznanjima najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se u 2022. godini istakli rezultatima, radom i angažovanjem.

Tom prilikom je uručeno 17 nagrada za poslovnog lidera i 21 nagrada za poslovni uspeh kompanija.

Jedan od nosilaca nagrade za poslovni uspeh je I kompanija TIFFANY Production.

"Veliko je zadovoljstvo biti među najboljima a još veće zadovoljstvo je što I ove godine rad, trud I zalaganje nisu prošli neprimećeni" ističu u kompaniji.

"Ovo je za nas samo dodatni podsticaj da I u budućem periodu radimo na kontinuiranim nadogradnjama, kako bismo stvorili izuzetnu kompaniju kojoj se neguje strast prema modi, vera u čovekov potencijal za razvoj I sloboda mišljenja i razmena ideja. "

Kompaniji TIFFANY Production dodeljena nagrada za poslovni uspeh u 2022. godini Kompaniji TIFFANY Production dodeljena nagrada za poslovni uspeh u 2022. godini

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x