OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU

09.03.2023

U utorak, 7. marta, otvorili smo vam vrata svoje nove radnje u Šapcu na samo nekoliko koraka od stare radnje, u Karađorđevoj ulici broj 3. 

Damama je od sada dostupna još jedna TIFFANY radnja u kojoj će moći da uživaju u novitetima iz kolekcije proleće/leto 23 u kojima dominira raskoš boja i dezena. 

Kupci će ponovo imati priliku da se uvere u sve što im brend TIFFANY nudi, a to su jedinstven dizajn, smeli krojevi, visok kvalitet proizvoda i prirodni materijali. Dame će u skladu sa svojim afinitetima moći da pronađu sve – od opuštenih i svakodnevnih modela, preko elegantnih kombinacija i svih pratećih detalja u vidu aksesoara. Ljubazno osoblje će vam pružiti pomoć pri odabiru idealnih kombinacija koje će učiniti da se osećate jedinstveno i primećeno u svakoj prilici.

Već prvog dana rada u novootvorenoj radnji prevladavala je pozitivna energija, a brojnih ljubitelja mode nije manjkalo. Šapčanke nisu krile zadovoljstvo što će od sada uživati u novom ambijentu, dobroj atmosferi i još prijatnijem ugođaju kupovine.

Sve ovo je dovoljan razlog da posetite novu TIFFANY radnju na pomenutoj lokaciji i da uživate u širokoj ponudi, kvalitetu i modelima u kojima ćete uvek izgledati posebno.

OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE NOVE TIFFANY RADNJE U ŠAPCU

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x