OTVARANJE TIFFANY MAN RADNJE U ŠAPCU

26.04.2023

U vremenima kada su muški modni brendovi na domaćem tržištu prava retkost, kompanija TIFFANY gradi jasnu viziju da u Srbiji i okruženju žive i rade muškarci sa jasno izgrađenim stilom, koji žele da budu spremni za svaku priliku.

Bez obzira da li je u pitanju poslovni sastanak ili neformalno druženje, TIFFANY MAN kolekcija će podmiriti potrebe svakog muškarca. Spoj urbanog i elegantnog, najnoviji dezeni i najkvalitetniji materijali čine srž kolekcije proleće leto 2023. koja se može pronaći maloprodajnim objektima širom regiona.

Prošle sedmice imali smo zadovoljstvo da otvorimo prvu TIFFANY MAN radnju u samom srcu Šapca.

Na taj način smo pokazali da je muška moda doživela svoj procvat i veliki come back, a da svi pripadnici jačeg pola će imati priliku da uživaju u modernom prostoru uz ljubazno osoblje, širok asortiman i visok kvalitet usluge.

Posetite nas na adresi Karađorđeva 3 i otkrijte sve novitete.

OTVARANJE TIFFANY MAN RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE TIFFANY MAN RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE TIFFANY MAN RADNJE U ŠAPCU OTVARANJE TIFFANY MAN RADNJE U ŠAPCU

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x