Septembar u znaku osvajanje novih tržišta

07.09.2023

Ovaj septembar u kompaniji TIFFANY obeležio je veliki broj noviteta, a nama omiljeni je svakako i otvaranje naše radnje na novom tržištu - u Slovačkoj.

Svim damama iz Dunajse Strede  od danas je dostupna nova TIFFANy kolekcija proleće/leto 23 u kojima dominira raskoš boja i dezena. 

Svi kupci će ponovo imati priliku da se uvere u sve što im brend TIFFANY nudi, a to su jedinstven dizajn, smeli krojevi, visok kvalitet proizvoda i prirodni materijali. Dame će u skladu sa svojim afinitetima moći da pronađu sve – od opuštenih i svakodnevnih modela, preko elegantnih kombinacija i svih pratećih detalja u vidu aksesoara. 

Već prvog dana  brojnih ljubitelja i poznavalaca mode nije manjkalo. 

Septembar u znaku osvajanje novih tržišta Septembar u znaku osvajanje novih tržišta Septembar u znaku osvajanje novih tržišta

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x