TIFFANY - sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno

03.01.2019

Biti uspešan preduzetnik u 21. veku definitivno nije lako. A stvoriti nešto što će generacije pamtiti predstavlja još veći izazov.

Priča kompanije TIFFANY počinje da se razvija daleke 1982. godine.

Sve svoje znanje, umeće, entuzijazam i energiju vlasnici i osnivači kompanije Boro i Bato Radoičić i tri zaposlena uneli su u posao sa krpicama, kako ga od milošte zovu. Štep po štep, ideja po ideja, korak po korak… I reklo bi se da je tri i po decenije prošlo kao tren.

Dug put je bio pred nama. I svakako da je i dalje. Ali sa sigurnošću možemo tvrditi da je tada mala kompanija iz Čačka drsko i smelo zakoračila u modni svet i postala pionir današnje modne industrije regiona.


TIFFANY– nekada sinonim za džins a sada definitivno sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno.


A u čemu je tajna?

Ova porodična kompanija sa dugom tradicijom oko sebe okuplja mlad tim, koje pokreću inovativnost i želja da svojim kupcima ponude nešto jedinstveno.

Od sektora dizajna, preko nabavke, proizvodnje, prodaje, marketing i finansija, svaki sektor se ističe energičnošću, posvećenošću i velikom kreativnošću.

Veliki broj članova iz iste porodice, od osnivača pa do samih zaposlenih, su nešto čime se ponosimo.

Kompanija direktno zapošljava oko 120 radnika a indirektno taj broj prelazi preko 600, pri čemu su svi proizvodni kapaciteti smešteni u Srbiji.


Osnovna vizija TIFFANY tima je moda okrenuta ka pojedincu. Naš cilj je da u eri hiper produkcije i sve veće omasovljenosti pokažemo da su jedinstven dizajn, smeli krojevi, vrhunska izrada i kvalitetni materijali nešto što će vas izdvojiti iz mase.


Baš kao što i naša kompanija iskače iz okvira klasičnog preduzetništva 21. veka.


Kako u životu, tako i u biznisu, sve ima svoje uspone i padove. Kompanija se u vreme ekonomske krize suočila sa brojnim problemima u gotovo svim sferama poslovanja.

I to teško vreme ne zaboravljamo. Pamtimo, kako se nikada više ne bi ponovilo.

A sada?

Sada je ovo kompanija sa najvećim rastom u regionu u poslednjih par godina, koja posluje iz sopstvenih sredstava, bez dinara kredita, gde zaposleni imaju redovne zarade i visok nivo slobode a samim tim i brojne mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti , usavršavanje i profesionalnu i ličnu nadogradnju.

U svom poslovanju se prvenstveno rukovodimo principima društvene odgovornosti. U želji da se odužimo društvenoj zajednici i gradu iz koga smo potekli, konstantno podržavamo one kojima je to najpotrebnije – bolnicu, porodilište, kulturne ustanove, humanitarne organizacije, sportske manifestacije… Cilj je da na taj način podstaknemo i druge kompanije da se uključile u slične akcije i pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

I sve to je krunisano nagradom za regionalnog poslovnog lidera za 2018. godinu koju je od strane Privredne komore Srbije dobio osnivač i generalni menadžer kompanije Boro Radoičić.

I kako mi vidimo to nije kraj.

To je samo uvertira za predstojeću godinu i poslovne izazove koji nam predstoje.

U medjuvremenu, otvoreni smo za kreativne ljude koji bi voleli da postanu deo velike TIFFANY porodice.

Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo šta je to što nas očekuje u 2019. godini.


TIFFANY - sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno TIFFANY - sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x